Trådning & färgning av bryn/fransar

Boka tid i Kista Galleria - Stockholm
Boka tid i Skrapan - Stockholm

Trådning av ögonbrynen är en självklarhet i t.ex. Hollywood, där de mest eftertraktade trådningsexperterna har en väntelista på flera månader!
Trådning, är en urgammal och ekologisk hårborttagningsmetod som kommer från mellanöstern. Man använder en ren och tunn bomullstråd som rullas över hårstråna och drar ut dom från roten.

Det trådade området blir fritt från fjun och små hårstrån som annars är svåra att få bort om man enbart plockar med pincett. Med trådning kan man verkligen rama in ögonbrynet och på så sätt få till en fin form.

Oavsett hur bra du är på att forma dina bryn med pincett så kommer ni att märka skillnad om du får dem professionellt formade av oss på Mini Spa.

Att bli trådad hos oss kan ses som ett litet ansiktslyft och tar inte mer än 15 minuter! Självklart kan du även välja till färgning av både bryn och fransar.

Tjocka, smala, raka eller bågformade? Ögonbryn är unika och vad som är snyggt på en person kanske inte alls passar en annan person. Vi är expert på att hitta rätt form för just dig, som lyfter din blick och öppnar upp ditt ansikte.

Att färga dina fransar och bryn kan ge en otrolig effekt. Vi ser till att du får rätt nyans till din hårfärg på bara några minuter, för att få ett naturligt vackert resultat som håller mellan 3-4 veckor. Till färgning av fransar och bryn används enbart produkter från Refectocil.