Tandblekning

Boka tid i Kista Galleria - Stockholm
Boka tid i Skrapan - Stockholm

BRILLIANT SMILE - METODEN

Vi på Mini Spa kan stoltsera att under våra 7 år har vi blekt ca 15.000 fantastiska kunders tänder (mest troligt flest i Sverige) och kan med 99,9% säkerhet förbereda er på att Ni kommer bli fantastiskt nöjda.

Varför vill man då bleka tänderna? För att skratta och le är fantastiskt för din hälsa och ditt leende är dessutom ett av de första intrycken andra människor får av dig. Tandblekning bidrar till vitare tänder, vackrare leende och framförallt till en massivt ökad självkänsla och välmående.

Med Brilliant Smile metoden blir tänderna skonsamt och effektivt vitare, snittkunden får 5-7 nyanser vitare tänder, enligt Vitapan tandskala. Resultatet är varierande och individuellt beroende på hur man skött om sina tänder tidigare. Otroligt många av Mini Spa`s kunder når upp i betydligt högre skalor än 7 också.
Med hjälp av en skena som är specialdesignad och tandblekningsgel som aktiveras av blått plasmaljus bleker vi tänderna på er.
All personal är Brilliant Smile-certifierad och kan rekommendera hur länge behandlingen ska pågå, normalt är det mellan 40 till 60 minuter och ni får det självklart till Sveriges absolut bästa pris.

40min: 997kr
60min: 1397kr

Alla Brilliant Smile`s preparat är pH-neutrala och EU-godkända.
Vi använder oss av marknadens mildaste och skonsammaste preparat som innehåller tillsatser som motverkar ilningar, minimerar biverkningar och återuppbygger och stärker emaljen. Vi på Mini Spa använder oss av blått plasmaljus, med minimal värmeutveckling och helt fritt från skadliga våglängder och starka UV-strålar.
Ni får resultat väldigt snabbt, men framförallt på ett säkert sätt!

3 dygn (72h) efter att man avslutat sin behandling bör man undvika allt som har med missfärgade drycker, mat/livsmedel, samt all tobak, då detta försämrar ert resultat.
Alla kunder väljer dock NanoSeal Total+ så slipper du tänka på vad ni ska äta/dricka efter er behandling, du kan fortsätta din kost precis som vanligt.
Ditt resultat håller i snitt 1år längre också! Detta tillägg kostar 400kr extra.
Tandblekningen kommer att ske i samråd med vår Brilliant Smile-certifierade personal som kommer rådgöra och instruera varje enskild kund, för att säkerställa bästa möjliga resultat.

HUR FUNGERAR DÅ TANDBLEKNING?

För många människor där ute har tändernas vithet minskat den naturliga vägen med åren och andra har faktiskt mindre vita tänder redan från början. Missfärgningarna på tänderna är oftast ett resultat av mat, dryck, tobak, annat vi stoppar in i munnen och självklart om vi slarvar med tandborstningen. God munhygien och daglig användning av tandkräm och munskölj kan fördröja processen, men när pigmenten väl har absorberats kan dessa missfärgningar endast tas bort genom tandblekning. Personer med de flesta typer av missfärgningar kan uppnå ett otroligt resultat och mycket vitare nyans på sina tänder genom en tandblekning med Brilliant Smiles tandblekning som vi på Mini Spa använder oss av. 40-60min efter att ni suttit i våra tandblekningsstolar, kommer ni ha märkbart vitare tänder och kunna le med ett mycket större självförtroende i ett par år.

ÄR TANDBLEKNING FARLIGT?

Tandblekning hos oss på Mini Spa med Brilliant Smile metoden är helt säkert! För oss är säkerheten lika viktig som resultatet! Väteperoxid bryter ner missfärgningar i tanden utan att skada eller påverka tandens emalj. Det som däremot kan skada emaljen är preparat som inte är pH-neutrala då dessa kan fräta på emaljen.
Med Brilliant Smile är ni i säkra händer.

Varmt välkomna.Boka tid i Kista Galleria - Stockholm
Boka tid i Skrapan - Stockholm