FRANSFÖRLÄNGNING

Boka tid i Kista Galleria - Stockholm
Boka tid i Skrapan - Stockholm

Fransförlängning är för dig som vill slippa lägga tid på sminkningen och ändå få en perfekt makeup som gör att du ser både fräschare och piggare ut. Fransförlängningen håller i cirka 4 veckor beroende på hur bra du själv tar hand om fransarna. Genom att hålla fransarna borta från produkter med oljor i och även smink förlänger hållbarheten på dina fransar. Vi använder produkter från Look by Linn.

Hur går behandlingen till?

Dina fransar rengörs (kom gärna osminkad) för att få bort de smuts och fett som kan finnas kvar. Under tiden kommer vi fram till vilka önskemål du har och vilket utseende du vill ha på dina fransar. Dina nedre fransar tejpar vi försiktigt ned för att de inte ska limmas ihop med de övre. Därefter är det dags att blunda. Behandlingstiden varierar efter vilken bokning av behandling du valt.

Vad bör jag tänka på innan min behandling?

- Dagen då du ska göra din fransförlängning bör du se till att duscha då du helst inte ska duscha på 24 timmar efter behandlingen (ansiktet/ögonen iaf). Detta är på grund av att limmet måste härda ordentligt.
- Ingen mascara eller smink på varken fransar eller ögonlock. Undvik även kräm kring området på behandlingsdagen.
- Undvik att använda ögonfransböjare, samt permanent fransböjning och fransfärg.
- Använd inte feta krämer eller oljebaserad remover på fransarna innan er fransförlängning. Det kan påverka limmets fästförmåga.
- Om du ska göra ett återbesök, se till att du har tvättat igenom fransarna med vatten och rengöring innan återbesöket. Det gör att vi kan lägga vår tid på att ge dig så väl påfyllda fransar som det bara går.

Hur lång tid tar en fransförlängning?

Är det ett nytt set du ska göra så avsätter vi 2 timmar. Vid återbesök får du räkna med att det tar ca 1 timme.

Hur länge varar en fransförlängning?

Din förlängning kommer att vara i cirka 4 veckor, men ett återbesök var 3-4e vecka då ska ca 50 % av lösfransarna fortfarande sitta kvar. På återbesöket fyller vi på fler fransar så de ser vackra och fylliga ut. Eftersom din riktiga ögonfranslivscykel är ca 25–28 dagar och dina naturliga ögonfransar kommer växa och falla ut, så kommer de förlängda följa med i processen. Om ditt hår och naglar växer snabbt så kommer också dina ögonfransar växa snabbt, vilket kortar ner livslängden jämfört med någon som har långsamt växande ögonfransar. Man tappar mellan 2–5 av sina egna fransar per dag.

Längd, tjocklek och böj, måste dom se extrema ut?

Fransförlängning behöver inte vara markant och dramatiskt om du ej önskar det. Självklart kan vi genom kortare fransar ge en mer naturlig look.

Slits mina egna fransar av fransförlängningen?

Nej, utförs fransförlängningen på korrekt sätt så som längd och vikt på fransen slits det inte på de naturliga fransarna. Vi utgår alltid efter varje persons förutsättning för att kunna bära fransförlängning.

Hur sköter jag mina nya fransar?

Undvik produkter med olja i. När du duschar och tvättar håret så får du inte låta schampo och balsam rinna ner i ögonen, för det försämrar hållbarheten på fransarna. De första 24 timmarna får inte fransarna bli blöta för det är då limmet härdar. Ni får heller ej träna eller basta 24h efter behandlingen, då även svett påverkar förlängningen. Pilla inte och dra inte i fransarna.

Känner man av fransarna?

Nej, eftersom fransarna är så tunna och lätta så känns de helt naturligt.

Jag bär glasögon, kan jag förlänga mina fransar ändå?

Det kan du. Kom ihåg att informera gärna om det när du kommer. Då är det viktigt att vi hittar en längd och böj som passar bakom dina bågar.

Varför faller ögonfransarna av?

Våra ögonfransar har en tillväxtcykel på 6–8 veckor innan de naturligt släpper. Alltså efter 3 - 4 veckor har mellan 40–50 % av din frans rad släppt. Detta sker med eller utan en fransförlängning.

Blir resultatet lika bra på alla?

Vi är alla individuella och i vilken riktning dina fransar växer, hur kraftiga dina strån är och hur täta du har går inte att påverka, men 99% är otroligt nöjda och återkommande kunder.Boka tid i Kista Galleria - Stockholm
Boka tid i Skrapan - Stockholm